Uppstickarna: Paulina Modlitba om skräcken för att stagnera

2018-06-06 07:00  

PODD. Veckans avsnitt av Uppstickarna gästas av Paulina Modlitba som bland annat berättar om hur hon som egenföretagare lärt sig att ta bra betalt av snubbar.

I veckans avsnitt av podden Uppstickarna möter programledarna Johanna Snickars och Karin Bäcklund föreläsaren, förändraren och festivalgeneralen Paulina Modlitba.

I avsnittet berättat Paulina Modlitba om felsatsningar och varför hon sa upp sig under båda sina graviditeter, hur hon lärt sig ta bra betalt som egenföretagare av snubbar och om hur hon uppfyllt barndomsdrömmen om att kombinera en karriär som uppfinnare och journalist á la April från Ninja Turtles.

Paulina Modlitba berättar även om hur hon byggt sitt varumärke genom att vara personlig i sociala medier och hon kallar sig "Facebook innan Facebook kom". Hennes brist på tålamod i kombination med skräck att stagnera har tagit henne långt, men vi pratar även om utmaningen med samma egenskaper då hon vill jobba med policyskapande och mer politiskt framåt.

Lyssna här:

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt