Siduri Poli vill demokratisera framgång

2018-09-26 07:00  

PODD. Programledarna Johanna Snickars och Karin Bäcklund möter techexperten och grundaren av Changers Hub, Siduri Poli, i poddinspelningen som ägde rum live inför publiken på Fotografiska "Studio Live".

I veckans avsnitt av podden "Uppstickarna" möter programledarna Johanna Snickars och Karin Bäcklund techexperten och grundaren av Changers Hub, Siduri Poli.

Poddinspelningen ägde rum live inför publiken på Fotografiska "Studio Live".

I avsnittet berättar Siduri Poli att hon hade svårt att välja karriärväg då hon är intresserad av många ämnen. Hon funderade bland annat på att bli poet, men drivkraften att förändra världen tog överhand.

Hon drivs av att ge något till andra som gynnar dem och få andra att nå sitt fulla potential, och mäter framgång i om hon får omge sig och jobba med människor hon älskar.

Hon betonar vikten av förebilder, även de som är annorlunda från en själv, och berättar om tacksamheten men också skulden hon känner gentemot sina föräldrar som offrat mycket för att hon ska få växa upp i Sverige.

Siduri Poli avslöjar även hur hennes Ted-talk höll på att bli hennes största "fuckup" då hon har svårt att memorisera tal. Men något rätt måste hon gjort, som snart ska få göra sitt andra.

Siduri Poli delar också med sig av svårigheten med att paketera sitt eget varumärke, och hur hon bytt social media strategi för att sluta "skryta" och istället uppdatera mer sällan och då djupare reflektions- och värderingsdrivet.

Hon ser fram emot att ligga på sin dödsbädd och berätta för sina barnbarn om hur hon förändrat världen men också alla knasiga händelser som livet bjuder på. Dessutom har hon en efterlysning: en 20-30 år äldre mentor som kan vägleda henne.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt