Linda Waxin om vikten av kvinnligt ägande

2018-07-11 10:03  
Linda Waxin. Foto: Janne Naess

PODD. I det tionde avsnittet av Uppstickarna möter programledarna Johanna Snickars och Karin Bäcklund den färggranna pr-kvinnan och entreprenören Linda Waxin.

I det nya avsnittet av Uppstickarna berättar Linda Waxin för programledarna Johanna Snickars och Karin Bäcklund om sin resa från att ha blivit vd på Edelman vid 30, gå i "tillfällig pension" vid 33 på grund av akut sorg, varför hon sålde sin bostadsrätt och brände sitt fuck-off-kapital, skiftade karriär på grund av magkänsla, skaffade en "energikalkyl" och mäter nu sin framgång i måttet "vara sams med sig själv".

Hör också hur hon ser på sitt personliga varumärke, hur det är att ha Martin Lorentzon som mentor och varför hon siktar på att bli än mer excentrisk.

Linda brinner för risktagande och vikten av kvinnligt ägande, och berättar om vad hennes nystartade tankesmedja Ownershift arbetar med. Dessutom får vi en sneak peak på hur hennes techbolag Matching Id som matchar arbetsgivare med kandidater – utan "bias".

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt