Hon är superkommunikatören som inte tar någon skit

2018-09-12 08:49  

PODD. "Uppstickarna" möter Elcim "Superturken" Yilmaz som rör sig som en kameleont i landskapet mellan pr-entreprenör, eventplanerare och agent.

I veckans avsnitt av podden "Uppstickarna" möter programledarna Johanna Snickars och Karin Bäcklund superkommunikatören Elcim "Superturken" Yilmaz.

I "Uppstickarna" berättar Elcim Yilmaz om lärdomar som att sluta bry sig om vad andra tycker, stå kvar när det blåser och kunna be om hjälp, samt varför hon lever efter mottot "give no shit and take no shit".

Som strateg åt andra planerar hon inte sitt eget varumärke eller karriär och mäter framgång i om hon har muskler att klara livets uppförsbackar. Hon berättar också om bakgrunden till sin rustning – hur hennes röda tatuering längs haka och hals blev till efter en espresso martini. 

Därtill hör vi om hennes största fuckup som också är hennes största framgång, nämligen att hyra och fylla Globen för showen "Sverige tolkar Bowie". Hon berättar också om hur hon fick smeknamnet "Superturken" och varför bolagsverket inte tyckte det var ett passande bolagsnamn. Hon drömmer om att driva ett barnhem parallellt med sitt nuvarande jobb och lära sig allt om aktiemarknaden för att bygga ett fuck-off-kapital.

Hanna Frick

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt