Entreprenören väljer bort för att hitta rätt väg fram

2018-07-04 08:45  
Entreprenören och Karma-grundaren Elsa Bernadotte gästar veckans avsnitt av podden "Uppstickarna".

PODD. Det senaste avsnittet av "Uppstickarna" gästas av entreprenören och Karma-grundaren Elsa Bernadotte.

I det nionde avsnittet av "Uppstickarna" gästas programledarna Johanna Snickars och Karin Bäcklund av entreprenören och Karma-grundaren Elsa Bernadotte. Elsa Bernadotte rankas som Supertalang, Superkommunikatör, Framtidens Kvinnliga Ledare och finns med på Forbes "30 under 30", men vad betyder det egentligen jämfört med lycka och balans i livet?

Elsa Bernadotte berättar om hur hon efter Handelshögskolan fick drömjobbet på Chanel, men hoppade av efter bara ett år för att starta eget. Elsa Bernadotte berättar om hur hennes värderingar gjorde att hon tog beslutet att satsa allt på en egen idé med fryst frukt på pinne, hur hon prioriterar, sina strategier för att nå mål, att hon väljer bort för att hitta rätt och hur hon nu helhjärtat investerat i en app. Hon berättar även hur hon ser på att hon lyfts och hyllas mer än övriga tre delägare – för att hon är en kvinnlig grundare.

Hanna Frick

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt