Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Under 15: "Som att fråga ett barn när det ska sluta leka"

Publicerad: 17 september 2018, 05:51
Uppdaterad: 17 september 2018, 05:52

Pingis Hadenius gästar veckans avsnitt av "Under 15". Foto: Eero

PODD. "Under 15" träffar Pingis Hadenius, entreprenören som håller på att bygga upp ett företagsimperium tillsammans med Isabella Löwengrip.


Ämnen i artikeln:

Under 15Pingis Hadenius

Under 15" är podden för dig som vill lära dig lite om mycket på kort tid. Podden produceras i samarbete med Dagens Media och görs av Henric Smolak, kommersiell chef på medietech-företaget Strossle.

Pingis Hadenius vänder sig emot uppfattningen att starta företag och bli entreprenör är något man kan göra som ung men ej senare i livet. Pingis själv hade ett gediget CV inom finans, media marknadsföring innan hon gav sig in på entreprenörsarenan. Hon tycker fler borde tänka på fördelarna att bli entreprenör senare i karriären.

– Har man drivet kan det, eftersom man har erfarenheten och ett bättre nätverk gå, snabbare att bygga sitt företag som erfaren, säger Pingis Hadenius.

Idag driver hon, tillsammans med Isabella Löwengrip, en mängd bolag där den största satsningen är skönhetsvarumärket Löwengrip. Pingis Hadenius får ofta frågan hur det är att stå i skuggan av Isabella Löwengrip som är en av Nordens största influencers, men hon menar att frågan är felriktad.

– Jag vill att vi ska bygga framgångsrika bolag, och hur gör vi det? Det finns många recept men ett utav dem är att ju större och mer synlig Isabella blir, desto bättre för alla.

Pingis Hadenius har svårt att se ett liv där hon går tillbaka till ett vanligt nio till fem jobb, hon menar att vara entreprenör är en livsstil och det roligaste hon kan tänka sig.

– Att fråga när jag är nöjd är som att fråga när ett barn ska sluta leka.

 

Du kan även lyssna på Under 15 här:

Acast: Under 15Itunes: Under 15Spotify: Under 15

Ämnen i artikeln:

Under 15Pingis Hadenius

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.