Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Daniel Redgert: "Jag hyrde ut halva min säng"

Publicerad: 24 september 2018, 05:52
Uppdaterad: 24 september 2018, 08:01

Daniel Redgert.

PODD. "Under 15" träffar Daniel Redgert, pr-konsulten och influencern som sadlade om till företagare och idag driver kommunikationsbyrån Redgert Comms.

Ämnen i artikeln:

Under 15

"Under 15" är podden för dig som vill lära dig lite om mycket på kort tid. Podden produceras i samarbete med Dagens Media och görs av Henric Smolak, kommersiell chef på medietech-företaget Strossle.

Förra året släppte Daniel Redgert sin bok, som är en blandning av självbiografi och självhjälp för människor som vill bli framgångsrika. Boken heter “Vem fan är han???” och beskriver hur Daniel tog sig från Västerås till mediastockholms epicentrum utan någon som helst erfarenhet.

– Jag jobbade på McDonalds på helgerna för att åka till Stockholm på onsdagar där jag försökte komma in på Spy bar. De kvällar jag inte kom in sov jag på centralstationen, säger Daniel Redgert.

När Daniel Redgert gått ut gymnasiet bestämde han sig för att flytta till Stockholm för att försöka bli känd och bli den populära han alltid velat. Hans första tid i Stockholm blev tuff, med flertal jobb som bland annat diskplockare på restaurangen Grill. Han motiverades aldrig av pengar utan snarare av strävan efter att bygga sitt egna varumärke och sin egna plattform.

– Jag hyrde ut halva min säng och soffan för att få ihop pengar till hyran, berättar Daniel Redgert.

Daniel tror att mycket av hans framgång har berott på sin tro på sig själv och på målmedvetenhet. Att han idag har lyckats och nyligen startat en egen byrå är han inte förvånad över.

– Jag har alltid vetat detta. Jag tror att om man har rätt inställning och visualiserar det man vill uppnå så kan man förverkliga sina drömmar så länge man jobbar hårt.

Vill du höra mer om Daniels resa till att bygga sitt personliga varumärke och hur han ser på dagens kommunikation, lyssna på hela avsnittet nedan.

 

Du kan även lyssna på "Under 15" här:

Acast:  Under 15Itunes:  Under 15Spotify:  Under 15

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev