Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Digitala mediepodden

Upplevelser och syftesdrivna kampanjer på centralstationer

Oatlys lansering av nya havreglassar är en av de kampanjer som Ann Hermansson, Jernhusen Media, lyfter i podden.

SPONSRAT AVSNITT. Ann Hermansson marknadsansvarig på Jernhusen Media gästar veckans sponsrade avsnitt av Digitala Mediepodden.


Publicerad 2018-06-12 04:00
Uppdaterad 2018-07-13 09:31

Ämnen i artikeln:

Digitala Mediepodden

Dela artikeln:

Digitala Mediepodden görs av Damon Razazi tillsammans med Dagens Media. Digitala Mediepodden är för dig som är intresserad av att lära dig mer om digital marknadsföring, medier och digital transformering. Podcasten släpps med ny gäst och ämne varje tisdag.

Veckans gäst är Ann Hermansson, marknadsansvarig på Jernhusen Media, som också sponsrar avsnittet, som ansvarar för event- och reklamytor på Jernhusens tågstationer.

I veckans avsnitt pratar vi bland annat om:

  • Vilka möjligheter som finns för kommunikation och kampanjer på centralstationer, både vad man kan och inte kan göra.
  • Vi pratar om hur centrala och offentliga platser som stationer har blivit en arena för såväl kommersiella kampanjer som syftesdriven marknadskommunikation.
  • Vi lyfter även några exempel på uppmärksammade kampanjer och case.
  • Och sist men inte minst den årliga eventtävlingen, där företag och organisationer som gör skillnad kan tävla och vinna en eventyta för att visualisera och kommunicera sitt engagemang.

Podcasten hittar du på:

Acast:  https://www.acast.com/digitalamedierpoddenItunes:  https://itunes.apple.com/se/podcast/digitala-medie-podden/id1078670412?mt=2

 

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.