Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitala mediepodden

Misstagen som sänker företags konverteringar

Publicerad: 9 januari 2018, 05:00
Uppdaterad: 9 januari 2018, 07:38

Lina Hansson, konverteringsspecialist på Google, gästar veckans avsnitt av Digitala Mediepodden.

PODD. Veckans avsnitt av Digitala Mediepodden gästas av Googles konverteringsspecialist, Lina Hansson.


Ämnen i artikeln:

Digitala Mediepodden

Digitala Mediepodden görs av Damon Razazi tillsammans med Dagens Media. Damon Razazi jobbar idag i mediebyrånätverket Omnicom och Digitala Mediepodden är för dig som är intresserad av att lära dig mer om digital marknadsföring, medier och digital transformering. Podcasten släpps med ny gäst och ämne varje tisdag.

Veckans gäst heter Lina Hansson och jobbar som conversion specialist på Google. Hon är en passionerad och kunnig specialist som bjuder på massor av kunskap. Lina berättar bland annat om vanliga misstag som sänker företags konverteringar, hur man på ett enkelt sätt kan påbörja sin optimering och hur man mäter framgång. Varför laddningstiden är så pass viktig och enkla knep i att förbättra användarens mobilupplevelse.

Helt enkelt hur du maxar resultaten och får bäst avkastning på besökstrafiken på din sajt.

Lyssna här:

 

Acast: https://www.acast.com/digitalamedierpoddenItunes: https://itunes.apple.com/se/podcast/digitala-medie-podden/id1078670412?mt=2

Ämnen i artikeln:

Digitala Mediepodden

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.