Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitala mediepodden

"Kungarna av E-handel"

Publicerad: 18 Oktober 2016, 04:00
Uppdaterad: 18 Oktober 2016, 15:11

PODD. I veckans avsnitt av Digitala Medie-podden berättar Nicklas Persson, marknadschef på Partykungen.se, om förberedelserna inför årets viktigaste helg – Halloween.


Ämnen i artikeln:

Digitala Medie-podden

Damon Razazi, som vanligtvis jobbar som digitalstrateg på mediebyrå, nördar ner sig i det digitala medielandskapet i en ny podd som ges ut i samarbete med Dagens Media. Varje vecka avhandlas ett nytt ämne med en ny gäst som är expert inom sitt område. Denna podd är för dig som är nyfiken på det digitala medielandskapet och som vill få en snabb inblick i olika ämnen som branschen diskuterar.

I veckans avsnitt gästas podden av Nicklas Persson, marknadschef på Partykungen.se. I avsnittet berättar Nicklas Persson om hur han förbereder sig inför Partykungens viktigaste helg – Halloween. Hur driver de försäljning via influensers? Hur arbetar man framgångsrikt i sina egna kanaler. Hur planerar och hanterar man marknadsföringen för en verksamhet som är så säsongsbetonad?

Detta och mycket annat benas ut under en halvtimmes högoktanig mediespaning!

Lyssna och prenumerera på avsnittet via  iTunes här: https://itun.es/se/mrZsab.c

Eller lyssna här:

 

Ämnen i artikeln:

Digitala Medie-podden

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.