"Kungarna av E-handel"

2016-10-18 06:00  
Nicklas Persson berättar om strategierna inför Partykungens viktigaste helg – Halloween.

PODD. I veckans avsnitt av Digitala Medie-podden berättar Nicklas Persson, marknadschef på Partykungen.se, om förberedelserna inför årets viktigaste helg – Halloween.

Damon Razazi, som vanligtvis jobbar som digitalstrateg på mediebyrå, nördar ner sig i det digitala medielandskapet i en ny podd som ges ut i samarbete med Dagens Media. Varje vecka avhandlas ett nytt ämne med en ny gäst som är expert inom sitt område. Denna podd är för dig som är nyfiken på det digitala medielandskapet och som vill få en snabb inblick i olika ämnen som branschen diskuterar.

I veckans avsnitt gästas podden av Nicklas Persson, marknadschef på Partykungen.se. I avsnittet berättar Nicklas Persson om hur han förbereder sig inför Partykungens viktigaste helg – Halloween. Hur driver de försäljning via influensers? Hur arbetar man framgångsrikt i sina egna kanaler. Hur planerar och hanterar man marknadsföringen för en verksamhet som är så säsongsbetonad?

Detta och mycket annat benas ut under en halvtimmes högoktanig mediespaning!

Lyssna och prenumerera på avsnittet via  iTunes här: https://itun.es/se/mrZsab.c

Eller lyssna här:

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt