Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Digitala mediepodden

"IAB Sverige enar branschen"

PODD. Veckans avsnitt av Digitala Mediepodden gästas av Daniel Weilar, ordförande för IAB Sverige.


Publicerad: 13 Mars 2018, 05:00
Uppdaterad: 13 Mars 2018, 15:30

Ämnen i artikeln:

IABDamon Razazi

Daniel Weilar

Digitala Mediepodden görs av Damon Razazi tillsammans med Dagens Media.  Digitala Mediepodden är för dig som är intresserad av att lära dig mer om digital marknadsföring, medier och digital transformering. Podcasten släpps med ny gäst och ämne varje tisdag.

I veckans avsnitt gästar Daniel Weilar ordförande för IAB Sverige. Vi pratar bland annat hans tid som vd på Nyheter24Gruppen, om publicisters utmaningar att skapa intäkter, hur de exempelvis ska förhålla sig till display och native.

Vi pratar även om Daniel Weilars roll på IAB och de olika initiativ från IAB via organisationens Task Force. Vi pratar bland annat om utmaningarna och framgångarna med Annonsvänligt Sverige som har som mål att ta fram gemensamma riktlinjer för branschen för att skapa en lämplig annonsmiljö för konsumenter. En klok gäst som bjuder på ett intressant samtal i veckans podd.

Podcasten hittar du på:

Acast:  https://www.acast.com/digitalamedierpodden

Itunes:  https://itunes.apple.com/se/podcast/digitala-medie-podden/id1078670412?mt=2

 

Ämnen i artikeln:

IABDamon Razazi

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.