Hur bra är självförtroendet hos mediesäljarna?

2016-11-01 06:00  

PODD. I veckans avsnitt av Digitala Medie-podden får du svar på om man kan jobba livet ut med försäljning – och när det är som roligast.

Damon Razazi, som vanligtvis jobbar som digitalstrateg på mediebyrå, nördar ner sig i det digitala medielandskapet i en ny podd som ges ut i samarbete med Dagens Media. Varje vecka avhandlas ett nytt ämne med en ny gäst som är expert inom sitt område. Denna podd är för dig som är nyfiken på det digitala medielandskapet och som vill få en snabb inblick i olika ämnen som branschen diskuterar.

I veckans avsnitt gästas podden av Peter Mattsson på Ambio.

Förra säsongens populäraste avsnitt ”Säljare” har fått en uppföljare. I veckans avsnitt har vi fått in frågor från branschkollegor som Peter och Damon försöker svara på. Ett intressant  avsnitt för dig som är nyfiken på hur man blir framgångsrik inom försäljning.

Lyssna och prenumerera på avsnittet via  iTunes här.

 

Eller lyssna här:

 

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt