Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitala mediepodden

Growth Hacking i Digitala Mediepodden

Publicerad: 28 november 2017, 05:00
Uppdaterad: 27 november 2017, 14:35

Jesper Åström gästar Digitala Mediepodden.

PODD. Digitalexperten Jesper Åström gästar veckans avsnitt av Digitala Mediepodden.


Ämnen i artikeln:

Digitala Mediepodden

Veckans gäst Jesper Åström har 34 000 timmars erfarenhet av Growth Hacking – eller vad han kallar för digital taktik. Vanligtvis jobbar Jesper Åström med lanseringar av produkter, tjänster, medieprodukter och innehåll. På Youtube har han levererat flera hundra miljoner visningar till filmer för sina kunder och älskar att blanda discipliner utan pardon. Han är även aktuell med sin bok The System.

I veckans avsnitt av Digitala Mediepodden ger Jesper Åström oss exempel på Growth Hacking, ger oss värdefulla tips om hur vi ska tänka kring vår digitala marknadsföring och om modiga marknadschefer.

Digitala Mediepodden görs av Damon Razazi som till vardags jobbar i mediebyrånätverket Omnicom. Digitala Mediepodden är för dig som är intresserad av att lära dig mer om digital marknadsföring, medier och digital transformering. Podcasten släpps med ny gäst och ämne varje tisdag.

 

 

Podcasten hittar du också på:

Acast: https://www.acast.com/digitalamedierpodden

Itunes: https://itunes.apple.com/se/podcast/digitala-medie-podden/id1078670412?mt=2

Ämnen i artikeln:

Digitala Mediepodden

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.