Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitala mediepodden

Den kreativa marknadschefen

Publicerad: 8 maj 2018, 04:00
Uppdaterad: 7 maj 2018, 14:25

Foto: Janne Naess

PODD. I en värld full av data är kreativitet viktigare än någonsin – veckans avsnitt av Digitala Mediepodden gästas av Krister Karjalainen.


Ämnen i artikeln:

Krister KarjalainenDigitala Mediepodden

Digitala Mediepodden görs av Damon Razazi tillsammans med Dagens Media. Digitala Mediepodden är för dig som är intresserad av att lära dig mer om digital marknadsföring, medier och digital transformering. Podcasten släpps med ny gäst och ämne varje tisdag.

I veckans avsnitt gästar Krister Karjalainen som tidigare jobbat som global marknadschef för Safilo Group i Italien och innan dess för P&G, Arla, Ikea och Nokia.

Vi pratar bland annat om hur man driver kreativitet och innovation som marknadschef. Fördelen med att våga vara först, hur ROI är drivet av kreativa idéer, hur man blir en bättre beställare och hur man som marknadschef ska agera i en disruptiv värld där det kan dyka upp företag och konkurrenter där man minst anar det.

Podcasten hittar du på:

Acast:  https://www.acast.com/digitalamedierpoddenItunes:  https://itunes.apple.com/se/podcast/digitala-medie-podden/id1078670412?mt=2

 

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.