Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dialogpodden

Stefan Wendin: "Det är när vi börjar släppa på kontrollen som innovation händer"

Publicerad: 10 Oktober 2016, 05:00
Uppdaterad: 19 Oktober 2016, 06:09

PODD. Andra avsnittet av Dialog handlar om hur man drar nytta av digital utveckling och gästas av Charlotte Sundåker, tillförordnad vd på Hyper Island och Stefan Wendin, grundare av Co:labx.


Ämnen i artikeln:

Hyper Island

Dialog är en podd från DIK-facket för kultur och kommunikation där branschexperter diskuterar aktuella ämnen för den som arbetar med kommunikation. Under hösten samtalas det kring ämnen som digital transformation, kommunikativt ledarskap och förändringskommunikation – allt för att den som jobbar i kommunikationsbranschen ska sitta i förarsätet.

Dialog leds av Malin Ingevall som har lång erfarenhet inom kommunikationsbranschen, bland annat som projekt- och produktionsledare men framförallt som vd på den digitala byrån Sticky Beat. Idag driver hon eget och är programansvarig på Bergs School of Communication.

Avsnitt 2. Digital transformation - Att dra nytta av digital utveckling.

För att genomföra digital transformation i praktiken inser allt fler att de måste förändra kultur, arbetssätt och ledarskap. Andra avsnitt av Dialog handlar om vilken riktning vi rör oss mot idag och vad den digitala transformationen egentligen innebär. Det pratas även om vad kommunikatörer kan göra för att förändra inställning och arbetssätt för att våga testa nytt.

Avsnittet gästar av Charlotte Sundåker, tillförordnad vd på Hyper Island och Stefan Wendin grundare av Co:labx.

 

 

Ämnen i artikeln:

Hyper Island

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.