Stefan Wendin: "Det är när vi börjar släppa på kontrollen som innovation händer"

2016-10-10 07:00  
Dialog leds av Malin Ingevall och andra avsnittet gästas av Charlotte Sundåker, tillförordnad vd på Hyper Island och Stefan Wendin grundare av Co:labx.

PODD. Andra avsnittet av Dialog handlar om hur man drar nytta av digital utveckling och gästas av Charlotte Sundåker, tillförordnad vd på Hyper Island och Stefan Wendin, grundare av Co:labx.

Dialog är en podd från DIK-facket för kultur och kommunikation där branschexperter diskuterar aktuella ämnen för den som arbetar med kommunikation. Under hösten samtalas det kring ämnen som digital transformation, kommunikativt ledarskap och förändringskommunikation – allt för att den som jobbar i kommunikationsbranschen ska sitta i förarsätet.

Dialog leds av Malin Ingevall som har lång erfarenhet inom kommunikationsbranschen, bland annat som projekt- och produktionsledare men framförallt som vd på den digitala byrån Sticky Beat. Idag driver hon eget och är programansvarig på Bergs School of Communication.

Avsnitt 2. Digital transformation - Att dra nytta av digital utveckling.

För att genomföra digital transformation i praktiken inser allt fler att de måste förändra kultur, arbetssätt och ledarskap. Andra avsnitt av Dialog handlar om vilken riktning vi rör oss mot idag och vad den digitala transformationen egentligen innebär. Det pratas även om vad kommunikatörer kan göra för att förändra inställning och arbetssätt för att våga testa nytt.

Avsnittet gästar av Charlotte Sundåker, tillförordnad vd på Hyper Island och Stefan Wendin grundare av Co:labx.

 

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt