Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dialogpodden

PODD: "Nu behövs verkligen kommunikationsbranschen"

Publicerad: 19 December 2016, 06:00
Uppdaterad: 19 December 2016, 12:18

Vad kommer ske med yrkesrollerna i kommunikationsbranschen? Det diskuterar Malin Ingevall tillsammans med Johanna Frelin, vd på Tengbom, och Anna Jeppsson Blomberg, affärsområdeschef på Kimm, i veckans avsnitt av Dialog-podden.

PODD. Veckans avsnitt av Dialog-podden gästas av Johanna Frelin, vd på Tengbom, och Anna Jeppsson Blomberg, affärsområdeschef på Kimm.


Dialog är en podd från DIK-facket för kultur och kommunikation där branschexperter diskuterar aktuella ämnen för dig som arbetar med kommunikation.

Dialog leds av Malin Ingevall som har lång erfarenhet inom kommunikationsbranschen. Bland annat som projekt- och produktionsledare men framförallt som vd på den digitala byrån Sticky Beat. Idag driver hon eget och är programansvarig på Berghs School of Communication.

Avsnitt 7 – Vad kommer ske med yrkesrollerna i kommunikationsbranschen?

Kommunikationsbranschen står kanske inför den största förändringen någonsin. I det här avsnittet av dialog pratas det om vad som kommer ske med yrkesrollerna i kommunikationsbranschen.

Avsnittet gästas av Johanna Frelin, vd på Tengbom, och Anna Jeppsson Blomberg, affärsområdeschef på Kimm.

 

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.