Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag14.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dialogpodden

"Påväg i en riktning där vi bejakar misstag"

Publicerad: 7 November 2016, 06:00
Uppdaterad: 4 November 2016, 10:43

PODD. Veckans avsnitt av Dialog-podden gästas av pr-konsulten och författaren Per Schlingmann och det diskuteras kommunikativt ledarskap. Vad krävs egentligen av framtidens ledare?


Ämnen i artikeln:

Dialog-poddenPer Schlingmann

Dialog är en podd från DIK-facket för kultur och kommunikation där branschexperter diskuterar aktuella ämnen för den som arbetar med kommunikation.

Under hösten samtalas det kring ämnen som digital transformation, kommunikativt ledarskap och förändringskommunikation – allt för att den som jobbar i kommunikationsbranschen ska sitta i förarsätet.

Dialog leds av Malin Ingevall som har lång erfarenhet inom kommunikationsbranschen. Bland annat som projekt- och produktionsledare men framförallt som vd på den digitala byrån Sticky Beat. Idag driver hon eget och är programansvarig på Bergs School of Communication.

Avsnitt 4 – kommunikativt ledarskap – vad krävs av framtidens ledare?

I en värld som ständigt förändras krävs det att du som ledare och medarbetare kan ta snabba beslut och agera i osäkerhet.

I det här avsnittet av Dialog diskuteras det kommunikativt ledarskap och vad som krävs av framtidens ledare för att nå framgång.

Avsnittet gästas av Per Schlingmann, pr-konsult och författare.

 

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.