Morgan Alling i Dialog-podden – mobbing på jobbet

2017-05-05 07:00  
I det senaste avsnittet av Dialog-podden pratar Malin Ingevall och Morgan Alling mobbing på jobbet.

PODD. "Visst har du varit med om när en kollega blivit illa behandlad?" Veckans avsnitt av Dialog-podden gästas av Morgan Alling.

Dialog är en podd från DIK-facket för kultur och kommunikation där branschexperter diskuterar aktuella ämnen för den som arbetar med kommunikation.

Under hösten samtalas det kring ämnen som digital transformation, kommunikativt ledarskap och förändringskommunikation – allt för att den som jobbar i kommunikationsbranschen ska sitta i förarsätet.

Podden leds av Malin Ingevall som har lång erfarenhet inom kommunikationsbranschen. Bland annat som projekt- och produktionsledare men framförallt som vd på den digitala byrån Sticky Beat. Idag driver hon eget och är programansvarig på Bergs School of Communication.

"Visst har du varit med om när en kollega blivit illa behandlad?"

I det här avsnittet samtalar Malin Ingevall med skådespelare och författaren Morgan Alling, om hur man hanterar mobbing på jobbet.

Lyssna här:

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt