Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag06.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dialogpodden

Morgan Alling i Dialog-podden – mobbing på jobbet

Publicerad: 5 Maj 2017, 05:00
Uppdaterad: 5 Maj 2017, 06:20

I det senaste avsnittet av Dialog-podden pratar Malin Ingevall och Morgan Alling mobbing på jobbet.

PODD. "Visst har du varit med om när en kollega blivit illa behandlad?" Veckans avsnitt av Dialog-podden gästas av Morgan Alling.


Ämnen i artikeln:

Dialog-podden

Dialog är en podd från DIK-facket för kultur och kommunikation där branschexperter diskuterar aktuella ämnen för den som arbetar med kommunikation.

Under hösten samtalas det kring ämnen som digital transformation, kommunikativt ledarskap och förändringskommunikation – allt för att den som jobbar i kommunikationsbranschen ska sitta i förarsätet.

Podden leds av Malin Ingevall som har lång erfarenhet inom kommunikationsbranschen. Bland annat som projekt- och produktionsledare men framförallt som vd på den digitala byrån Sticky Beat. Idag driver hon eget och är programansvarig på Bergs School of Communication.

"Visst har du varit med om när en kollega blivit illa behandlad?"

I det här avsnittet samtalar Malin Ingevall med skådespelare och författaren Morgan Alling, om hur man hanterar mobbing på jobbet.

Lyssna här:

 

Ämnen i artikeln:

Dialog-podden

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.