Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag03.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dialogpodden

"Misstag tar dig framåt i karriären"

Publicerad: 22 Februari 2017, 06:00
Uppdaterad: 22 Februari 2017, 12:35

PODD. Det senaste avsnittet av Dialog-podden gästas av Olle Svensson på innovationsbyrån Co:LabX och Fredric Marcus på webbyrån Creuna.


Ämnen i artikeln:

Dialog-podden

Dialog är en podd från DIK-facket för kultur och kommunikation där branschexperter diskuterar aktuella ämnen för dig som arbetar med kommunikation.

Dialog leds av Malin Ingevall som har lång erfarenhet inom kommunikationsbranschen. Bland annat som projekt- och produktionsledare men framförallt som vd på den digitala byrån Sticky Beat. Idag driver hon eget och är programansvarig på Berghs School of Communication.

Avsnitt 8 – Hur kan misstag vara en väg till framgång?

Misstag är lärdomar som tar dig och din organisation framåt. Ändå är rekryteringsprocesserna idag mer fokuserade på bedrifter än hur vi når dem.

Det senaste avsnittet av Dialog handlar om hur misstag kan vara en väg till framgång.

Vad är egentligen misstag? Det vill väl ingen göra? Olle Svensson på innovationsbyrån Co:LabX och Fredric Marcus på webbyrån Creuna resonerar om hur du kan omvandla dina misstag till erfarenheter som för dig och din organisation framåt.

 

Ämnen i artikeln:

Dialog-podden

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.