Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dialogpodden

"Lek är viktigare än brainstorming"

Publicerad: 24 Oktober 2016, 05:15
Uppdaterad: 21 Oktober 2016, 13:35

PODD. I tredje avsnittet av Dialog-podden snackas det om vad det är som krävs för att skapa en kreativ arbetsplats. "Lek och social samvaro är viktigare än brainstorming", säger Micco Grönholm, kommunikationsdirektör för Helsingborg stad, som tillsammans med Christopher Waldekrantz, programansvarig på Berghs, gästar podden.


Ämnen i artikeln:

Dialog-poddenBerghs School of Communication

Dialog är en podd från DIK-facket för kultur och kommunikation där branschexperter diskuterar aktuella ämnen för den som arbetar med kommunikation. Under hösten samtalas det kring ämnen som digital transformation, kommunikativt ledarskap och förändringskommunikation – allt för att den som jobbar i kommunikationsbranschen ska sitta i förarsätet.

Dialog leds av Malin Ingevall som har lång erfarenhet inom kommunikationsbranschen. Bland annat som projekt- och produktionsledare men framförallt som vd på den digitala byrån Sticky Beat. Idag driver hon eget och är programansvarig på Bergs School of Communication.

Avsnitt 3 – Så skapar du ett kreativt arbetsklimat

Att leverera nyskapande lösningar är inte helt enkelt.

I det här avsnittet av Dialog diskuteras det om vad som krävs för att skapa ett arbetsklimat där kreativiteten får ta plats. Vad är egentligen kreativitet och hur ska man som ledare på bästa sätt bädda för ett mer tillåtande arbetsklimat?

Avsnittet gästas av Christopher Waldekrantz, programansvarig på Berghs och Micco Grönholm, kommunikationsdirektör för Helsingborg stad och varumärkesutvecklare med internationell marknadsföring som specialitet.

 

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.