Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dialogpodden

Johan Lagerbielke: ”"De flesta förhandlar med ryggen mot avgrunden"

Publicerad: 26 September 2016, 13:08
Uppdaterad: 26 September 2016, 13:57

PREMIÄR FÖR NY PODD. Förhandlingsexperten Johan Lagerbielke och retorikprofessorn Lennart Hellspång om hur du kan påverka förhandlingar på ett positivt sätt. Detta och mer i första avsnittet av podden Dialog.


Ämnen i artikeln:

Podcast

Dialog är en podd från DIK-facket för kultur och kommunikation där branschexperter diskuterar aktuella ämnen. Under hösten samtalas det kring digital transformation, kommunikativt ledarskap och förändringskommunikation – allt för den som jobbar i kommunikationsbranschen och ska sitta i förarsätet.

Dialog leds av Malin Ingevall som har lång erfarenhet inom kommunikationsbranschen. Bland annat som projekt- och produktionsledare men framförallt som VD på digitala byrån Sticky Beat. Idag driver hon eget och är programansvarig på Bergs School of Communication.

I Första avsnittet -  Hur når man framgång i förhandlingssituationer?

Dialogs Malin Ingevall samtalar med förhandlingsexperten Johan Lagerbielke och retorikprofessorn Lennart Hellspång om hur man kan påverka förhandlingar på ett positivt sätt. Hur man som kommunikatör, projektledare eller copy kan tänka när man ingår samarbeten med leverantörer och kunder, och om hur man löser tvisten mot slutet när förväntningarna på leveransen är olika.

Lyssna på premiäravsnittet här:

 

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Podcast

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.