Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag15.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dialogpodden

"Coacha chefer under huven för att skapa varaktig förändring"

Publicerad: 21 November 2016, 06:30
Uppdaterad: 18 November 2016, 15:22

PODD. I femte avsnittet av Dialog-podden samtalas det om kommunikatörers roll i att stötta chefer att bli mer kommunikativa.


Ämnen i artikeln:

Dialog-podden

Dialog är en podd från DIK-facket för kultur och kommunikation där branschexperter diskuterar aktuella ämnen för dig som arbetar med kommunikation.

Podden leds av Malin Ingevall som har lång erfarenhet inom kommunikationsbranschen. Bland annat som projekt- och produktionsledare men framförallt som vd på den digitala byrån Sticky Beat. Idag driver hon eget och är programansvarig på Bergs School of Communication.

I det nya avsnittet av Dialog samtalas det om kommunikatörers roll i att stötta chefer att bli mer kommunikativa. Det diskuteras vad som krävs av kommunikatören i den coachande rollen, vad coachning egentligen innebär och hur man som kommunikatör kan stötta chefen att tydliggöra sitt budskap, skapa engagemang och nå genom bruset.

Avsnittet gästas av Karin Vyöni, Corporate Communications Business Partner - Leadership and Change Communciation på Sandvik samt Charlie Nordblom Senior Corporate Communications manager.

Lyssna här:

 

Ämnen i artikeln:

Dialog-podden

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.