Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

AI-podden

"Utbilda din organisation inom grunderna för AI"

Publicerad: 27 September 2018, 08:27
Uppdaterad: 27 September 2018, 08:27

Googles chief decision scientist Cassie Kozyrkov gästar Ather Gattami i AI-podden.

PODD. I veckans avsnitt av AI-podden berättar Cassie Kozyrkov om Googles recept för hur man bygger en AI-driven organisation.


Ämnen i artikeln:

AI-poddenGoogle

Chief decision scientist Cassie Kozyrkov berättar om sin resa på Google i att försöka hitta tillämpningar baserade på de senaste forskningsrönen inom AI och hur deras process går till. Hon förklarar bland annat hur man använder AI för Google Search, där man bland annat får sin sökmening kompletterad helt automatiskt.  

Cassie Kozyrkov beskriver hur man ska lyckas tillämpa AI, och mer specifikt maskininlärning, och hon menar att det är en utmaning och konst i sig. Hon berättar att det finns två sidor, nämligen en affärssida och en tekniksida av maskininlärning. Hon beskriver hur ett team ska byggas och vilka kompetenser det bör ingå i varje team för att man ska lyckas med att bygga AI-system som gör nytta. 

Dessutom avslöjar Cassie Kozyrkov Googles strategi, där de gått över från "mobile first" till "AI first", och hur de internt försöker utbilda alla inom grunderna för AI – inklusive HR, jurister, och ingenjörer.

 

Podden hittar du även här:

Itunes: AI-podden

Acast: AI-podden

AI-podden görs i samarbete med Rise och Bitynamics.

Ämnen i artikeln:

AI-poddenGoogle

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.