Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uppstickarna

Uppstickarna möter pr-drottningen Lili Assefa Wolf

Publicerad: 23 oktober 2019, 06:03

Johanna Snickars, Karin Bäcklund och Lili Assefa Wolf i mitten.

Lili Assefa Wolf driver Assefa Communications och är aktiv delägare i två svenska modevarumärken. Resan dit, och hur det var att medierådgiva ASAP Rocky under sommarens rättegång, berättar hon om i veckans avsnitt av Uppstickarna.


Ämnen i artikeln:

Uppstickarna

Lili Assefa Wolf växte upp i musikbranschen och fick tidigt sköta artisters PR på skivbolag. I dag driver hon byrån Assefa Communications, som anlitades som medierådgivare åt ASAP Rocky i somras, och är aktiv delägare i Whyred och Hope.

Som kommunikatör menar Lili Assefa Wolf att hon är duktig på att ta, läsa av och hantera människor vilket hon menar är en framgångsfaktor som entreprenör. Hon berättar om hur hon kan misstas för taskig när hon är tydlig, och varför hon tar lärdomar av hårda mentorer inom näringslivet i affärsmannaskap. 

Dessutom delar hon med sig av varför hon inte vill ha ett personligt varumärke samt vad hon svarar kunder som vill ha det hemliga receptet på synlighet och PR.

Lyssna på hela avsnittet här:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Ämnen i artikeln:

Uppstickarna

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev