torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Uppstickarna

Från förlamning till ansiktet utåt för Iron Man

Publicerad: 7 november 2018, 07:50

Veckans avsnitt av "Uppstickarna" gästas av influencern och träningsprofilen Joanna Swica.

Ämnen i artikeln:

UppstickarnaInfluencer

I det 19 avsnittet av podcasten "Uppstickarna" möter programledarna Johanna Snickars och Karin Bäcklund influencern och träningsprofilen Joanna Swica. 

Hon som till vardags är expert på bilbärgning, men också skapat en stor följarskara som träningsprofil och är ambassadör för varumärken som Reebok och Iron Man.

I podden berättar Joanna Swica om hur hon började sin influencerbana med att blogga som "rabiat 18-åring", sedan använde Instagram som en träningsdagbok och för att hitta vänner och som sedan blev till 22 000 följare. 

Hon delar även med sig om varför hon prestationstränar och hur hon gick från slashas till målinriktad vinnarskalle. 

Dessutom berättar Joanna Swica om hur hon tagit sig tillbaka från sina svåra olyckor med bland annat förlamning och hur de har ändrat hennes mindset att inte skjuta upp saker. 

Vi får höra om att tid är det lyxigaste hon vet, vilket ledde till beslutet att nu ta tjänstledigt utan plan – trots att hennes revisor ville att hon skulle planera efter "sjukpenninggrundande inkomst" och eventuella framtida barn.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev