tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Uppstickarna

Alice Bah Kuhnke gästar ”Uppstickarna”

Publicerad: 17 april 2019, 07:26

Veckans avsnitt av ”Uppstickarna” gästas av tidigare ministern och numera Europaparlamentskandidaten Alice Bah Kuhnke.

Ämnen i artikeln:

Uppstickarna

I senaste avsnittet av ”Uppstickarna” möter programledarna Karin Bäcklund och Johanna Snickars den tidigare ministern och numera Europaparlamentskandidaten Alice Bah Kuhnke. 

I podden berättar Alice Bah Kuhnke om sina drivkrafter att påverka samhället, erfarenheterna från att programleda ”Disneyklubben” och sin Instragram-strateg. 

Hon delar även med sig om hur hon efter att ha fått ett utbrott på en hög chef under sin tid på ÅF var rädd att få sparken och varför hon har ”I'm not here to please” som livsmotto.

I avsnittet berättar Alice Bah Kuhnke även om hur hon har påverkats av sin uppväxt med en pappa från ett av världens fattigaste länder som har kämpat sig fram, och mamman från den småländska byn där hon själv vuxit upp - där ”gnot och gnet” gått i arv.

Alice Bah Kuhnke talar också om vad som krävs av politiker, näringsliv och individer för att lyckas vända klimatkatastrofen vi står inför, och hur Greta Thunbergs revolution gör att hon som vuxen och politiker känner ett ansvar för att inte ha gjort mer. 

Lyssna till hela avsnittet här:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev