Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Ulf Skarin: ”Lunchandet är navet i mitt liv”

Publicerad: 2 december 2019, 05:38

Veckans Affärers före detta chefredaktör Ulf Skarin uppmanar folk att luncha mer med främlingar.

I det 104:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Veckans Affärers tidigare chefredaktör Ulf Skarin för att diskutera konsten att nätverka. Dessutom berättar han varför han varje dag äter lunch med nya främlingar.


Ämnen i artikeln:

Henric Smolak

Varje dag äter Ulf Skarin lunch med en ny person han aldrig tidigare träffat, vilket har resulterat i över 1 000 möten med intressanta människor. Det som började som en rolig idé har i dag blivit affärsnytta och är anledningen till att han i dag är egenföretagare.

– Ulfs Lunch är den bästa idén jag haft. Luncherna har blivit utgångspunkten i mitt arbete och ett sätt att skapa och utveckla affärer. Jag hade ingen baktanke att bygga något nätverk i början men i dag styr det hela min verksamhet och är navet i mitt liv, säger Ulf Skarin i veckans avsnitt av Under 15.

Att luncha, träffa eller prata med en främling ger, enligt Ulf Skarin, inte bara inspiration, vänner och nätverk utan är något som utvecklar en som människa – och ligger rätt i den digitala era vi lever i.

– Hur ofta träffar man en främling och har en diskussion utan att vara förberedd och utan någon agenda i ett fysiskt möte? Man blir förvånad vilka otroliga samtal man kan ha i dessa situationer och vad det faktiskt kan leda till därefter. Jag uppmanar alla att sno min idé, säger Ulf Skarin i podden.

Lär dig mer om Ulf Skarin och konsten att nätverka här:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Du hittar även ”Under 15” här:
Acast: ​Under 15
Spotify: ​Under 15
Itunes: ​Under 15

”Under 15” är podden för dig som snabbt och effektivt vill hålla dig uppdaterad i vår snabbföränderliga värld. Podden produceras i samarbete med Dagens Media och görs av Henric Smolak, kommersiell chef på mediatechbolaget Strossle.

Ämnen i artikeln:

Henric Smolak

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev