Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Turbotics grundare: ”Självkörande företag är absolut framtiden”

Publicerad: 21 juni 2021, 11:20

I veckans avsnitt av ”Under 15” får Henric Smolak sällskap av Turbotics grundare Theodore Bergqvist.

I det 184:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Turbotics grundare Theodore Bergqvist för att diskutera artificiell intelligens och självkörande företag.


Ämnen i artikeln:

Under 15Henric Smolak

Theodore Bergqvist är en serieentreprenör som som tidigare bland annat startat och sedermera sålt bolag som Paradox Interactive och Intelligence Research and Consulting. Hans senaste bolag Turbotic är enligt honom den idé med störst potential hittills.

– Alla har pratat om självkörande bilar men med AI kommer framtidens företag även vara självkörande. Redan i dag kan stora delar av organisationers processer automatiseras med hjälp av robotar och artificiell intelligens, säger Theodore Bergqvist i podden.

Många pratar om artificiell intelligens i dag men enligt Theodore Bergqvist har den stora teknikrevolutionen knappt börjat.

– Vi kommer att ta AI för givet inom snart framtid. Det är precis som vi ser på elektricitet i dag. Det bara finns där och vi klarar oss inte utan det. AI kommer vara djupt integrerat i allt som rör oss och förbättra våra liv och effektivisera våra företag, säger Theodore Bergqvist i podden.

Lär dig mer om självkörande företag i dagens avsnitt här:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även ”Under 15” här: 

Acast: Under 15
Spotify: Under 15
Itunes: Under 15 

Ämnen i artikeln:

Under 15Henric Smolak

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev