tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Shopifys Nordenchef: ”Det räcker inte med att sälja fantastiska produkter idag”

Publicerad: 19 december 2022, 06:54

I det 262:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Shopifys Nordenchef Susanne Holmsäter för att diskutera vad som krävs för att lyckas med e-handel idag.

Ämnen i artikeln:

Under 15Henric SmolakNyheter

Shopify grundades år 2006 av Tobias Lütke och Scott Lake som ett resultat av att de var missnöjda med de dåvarande e-handelsplattformar som fanns tillgänglig när de höll på att starta sin egen e-handel. I dag används Shopify av flera miljoner företag i över 175 länder.

– Shopify har växt och blivit så stora och byggt sitt egna ekosystem för att hjälpa entreprenörer att lyckas. Vi hjälper våra kunder att skala sin affär och även gå internationellt. Det är det roligaste med mitt arbete här i Norden att få hjälpa till att få ut våra fantastiska verksamheter runtom i världen, säger Susanne Holmsäter i podden.

Men att bara ha fantastiska produkter räcker bara så långt i dagens fragmenterade digitala handel. Man måste fokusera på att bygga en lojal kundbas och fokusera på kreativ marknadsföring.

– I dag behöver man vara kreativ och tänka på hur man ska nå ut med sitt budskap från dag ett. Detta gäller exempelvis marknadsföringen, sin affärsmodell och sina kanalstrategier. Vikten av att vara kreativ och bygga ett starkt varumärke har aldrig varit viktigare. Att ha schysta produkter har blivit en hygienfaktor och för att nå ut måste du skapa en unik strategi, säger Susanne Holmsäter i podden.

Lär dig mer om att lyckas med e-handel i dagens avsnitt här:

Spotify: Under 15
Itunes: Under 15 

”Under 15” produceras i samarbete med Dagens Media och görs av Henric Smolak, CCO på mediatechföretaget Azerion.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev