tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Sandra-Stina Vesterlund: ”Det går att nå ut i det digitala bruset om man är kreativ”

Publicerad: 13 mars 2023, 06:43

Henric Smolak gästas av Increvs medgrundare Sandra-Stina Vesterlund i nya avsnittet av Under 15.

I det 274:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av entreprenören och Increvs medgrundare Sandra-Stina Vesterlund. Duon diskuterar datadriven pr och hur man bäst lyckas nå ut i bruset.

Ämnen i artikeln:

Henric SmolakNyheter

Sandra-Stina Vesterlund är den yngsta kvinnan som rekryterats som extern vd till ett stort industribolag. Hennes man blev som 21-åring Sveriges yngsta licensierade aktie- och fondmäklare med ansvar för kapital för några hundra miljoner kronor. Tillsammans har paret grundat SEO-bolaget Incredible Revenue, Increv, som har vuxit rekordsnabbt de senaste åren. 

– Vi har haft en extrem tillväxt, där vi gått från en omsättning på 2 miljoner till 70 på tre år. I en tid när många bolag kämpar med sin digitala marknadsföringsstrategi och att hamna i toppen på Google hjälper vi bolag att nå ut med faktiskt resultat. Med hjälp av datadrivna analyser kan vi hjälpa våra kunder att nå ut på ett nytt sätt som de inte kunnat tidigare, säger Sandra-Stina Vesterlund i podden. 

Hon menar att många bolag idag gissar sig till hur de bär synas och vilka marknader som är bäst lämpade för expansion. 

– Det är många marknadsförare som gissar sig fram till sin marknadsstrategi trots att det finns faktiskt data att utgå ifrån. SEO är något som kräver kreativa lösningar och datadrivna processer idag. Om man lyckas göra det på rätt sätt kan man få ett fantastiskt resultat. 

Lär dig mer om SEO-strategi och att nå ut i bruset i dagens avsnitt: 

Spotify: Under 15
Itunes: Under 15

”Under 15” är podden för dig som snabbt och effektivt vill hålla dig uppdaterad i vår snabbföränderliga värld. Podden produceras i samarbete med Dagens Media och görs av Henric Smolak, CCO på mediatechföretaget Azerion.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev