Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Popartisten Svea: ”Man måste tro på sig själv och göra allt till sig egen grej”

Publicerad: 16 november 2020, 06:38

I veckans avsnitt av Under 15 berättar Svea Kågemark om livet som popstjärna.

I det 152:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av artisten Svea Kågemark för att diskutera livet som popstjärna i en digital era och under den rådande pandemin.


Ämnen i artikeln:

Henric Smolak

20-åriga Svea Kågemark släppte sin första låt när hon tog studenten för bara något år sedan. Sedan dess har hennes artisteri tagit raketfart och med flera miljontals lyssningar, fans över hela världen och musik som ska ta bort tabu är denna popstjärna på väg att bli en en internationell succé.

– När jag var yngre hade jag scenskräck och jag hade ingen plan på att satsa på musiken. Men när jag blev äldre började jag tro på mig själv och insåg att jag var tvungen att göra allt till min egen grej. Det är så lätt att jämföra sig med andra i dagens digitala era, säger Svea Kågemark i podden.

Den rådande pandemin har slagit hårt mot konserter och hela live-sektorn. Men med sociala medier kan Svea Kågemark fortfarande kommunicera med sina fans och har i år fokuserat på att producera och släppa mer musik.

– Allting blev ju förstås inställt i år och min plan var egentligen att resa och promota min nysläppta musik. Men det är skönt att man kan bibehålla kontakten med sina fans via sociala medier. Även jag känner mig gammal som tjugoåring när jag försöker lära mig danser på Tiktok, säger Svea Kågemark i podden.

Lär dig mer om livet som popstjärna i dagens avsnitt här:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även ”Under 15” här:

Acast: Under 15
Spotify: Under 15
Itunes: Under 15 

Ämnen i artikeln:

Henric Smolak

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev