Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Northmill Banks medgrundare Sargon Kurt: ”Innovation kräver hundra procent fokus”

Publicerad: 22 november 2021, 06:22

I det 206:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Northmill Banks medgrundare och CPTO Sargon Kurt för att diskutera framtidens bank, molnet och innovation.


Ämnen i artikeln:

Under 15

Northmill är en neobank som grundades 2006 med visionen att förbättra människors privatekonomi. Medgrundaren Sargon Kurt tror på en framtid där banker bör vara mer proaktiva med hjälp av teknik och innovation. Detta är något han menar kräver fokus.

– Vi måste fokusera på att skapa innovation, nya produkter för våra kunder och bli bättre hela tiden. Detta är något som kräver fokus. Intelligens och relevans är våra ledord när det gäller den bankupplevelse vi vill skapa, säger Sargon Kurt i podden.

Northmill var en pionjär och migrerade sina tjänster till AWS moln väldigt tidigt. Det har hjälpt dem att fokusera på kärnverksamheten och skala upp affären internationellt.

– Många har fått för sig att molnet inte skulle vara säkert, men vår erfarenhet har bara varit positiv. I och med flytten till molnet behöver vi inte längre avvara resurser för att ta hand om servrar och hårdvara. I stället kan vi fokusera på vår produktutveckling och att ta hand om våra kunder. Det ger oss flera fördelar, säger Sargon Kurt i podden.

Lär dig mer om framtidens bank, molnet & innovation i dagens avsnitt här:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även ”Under 15” här:
Acast: ​Under 15
Spotify: ​Under 15
Itunes: ​Under 15

 

Ämnen i artikeln:

Under 15

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev