Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Mike Owilli: ”Motgångar leder ofta till framgång”

Publicerad: 31 augusti 2020, 05:42

I det 141:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Mike Owilli som tillsammans med David Borg har startat den framgångsrika contentbyrån Borg & Owilli. I dagens avsnitt diskuteras hur man bäst tacklar motgångar i livet och karriären.


Ämnen i artikeln:

Henric Smolak

Tidigare hade Mike Owilli en lovande ishockeykarriär framför sig men efter en tackling under en match förändrades hans liv. Han var tvungen att omdefiniera sin identitet och karriär från grunden och hamnade i en depression.

– Det var som ett mörkt hål och jag kom inte ur det på ett tag. Jag fick testa mig fram och efter studier och hårt arbete inom försäljning var det dags att starta eget. Jag önskar att jag hade förstått att allt skulle lösa sig. Motgångar behöver inte vara något dåligt utan leder ofta till framgång senare om man har rätt mindset, säger Mike Owilli i podden.

Mike Owilli talar också om vikten av att ha förebilder.

– När jag växte upp hade jag inte många förebilder inom varken hockeyn eller näringslivet. Det var inte många som såg ut som mig eller hade samma bakgrund. Förebilder från alla möjliga bakgrunder är viktigt för att man ska kunna inspirera och visa andra i liknande situationer att allt är möjligt. Jag vill bli en förebild, säger Mike Owilli i podden.

Lär dig mer om hur man bäst tacklar motgångar i dagens avsnitt här:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även ”Under 15” här
Acast: ​Under 15
Spotify: ​Under 15
Itunes: ​Under 15 

 

Ämnen i artikeln:

Henric Smolak

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev