torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Malin Carlsdotter: “Krogar måste också digitaliseras”

Publicerad: 21 februari 2022, 06:36

I det 219:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Maîtres operativa chef Malin Carlsdotter för att diskutera digitalisering av krogbranschen och dess påverkan av pandemin.

Ämnen i artikeln:

Under 15Henric Smolak

Svenska foodtech-företaget Maîtres har knutit till sig några av Sveriges främsta restauranger och ger sina användare möjligheten att smidigt boka bord och betala för sig direkt i appen.

– Maîtres är skapat av krögare och för branschen. Vi är här för att hjälpa och effektivisera branschen med hjälp av teknologi. Vi vill att restauranger ska kunna fokusera på upplevelsen och maten och låta oss sköta resten, säger Malin Carlsdotter i podden.

Pandemin har påverkat hela industrin och fått många restauranger att tänka om när det gäller leveranstjänster och digitala plattformar. Enligt Malin Carlsdotter ser vi nu ljuset i tunneln med en nystart för restauranger som är mer öppna för digitala hjälpmedel som en del av upplevelsen.

– Alla vill bli sedda och känna sig som stammisar på krogar man besöker. Det kan handla om matpreferenser, att komma ihåg gästens namn och andra småsaker som gör stor skillnad. Restauranger kommer att förbli en hubb för det fysiska mötet men med hjälp av tech kan man effektivisera och förbättra upplevelsen väldigt mycket, säger Malin Carlsdotter i podden.

Lär dig mer om digitalisering av krogbranschen i dagens avsnitt här:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även ”Under 15” här:

Acast: Under 15
Spotify: Under 15
Itunes: Under 15 

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev