Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Mäklar-vd:n: ”Jag marknadsför mig på mottagarens villkor”

Publicerad: 11 maj 2020, 05:48

Jimmy Widén och hans 3SA Estate Marbella försöker att kommunicera utifrån sin målgrupps perspektiv och vad Widén själv tror kan engagera och skapa värde i kommunikationen.

I veckans avsnitt av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Jimmy Widén, grundare och vd av mäklarfirman 3SA Estate Marbella. De två diskuterar hur det är att skola om sig och välja en annan karriär senare i livet.


Ämnen i artikeln:

Henric Smolak

Flera längtar efter något nytt i sitt liv och att kunna följa sina drömmar. Detta kan innebära att man måste skola om sig från sin nuvarande yrkesroll eller kanske flytta. Jimmy Widén sökte en ny utmaning efter en framgångsrik karriär inom media i Stockholm och valde att flytta till spanska Marbella för att starta en mäklarbyrå. Jimmy Widén uppmanar fler att följa hans fotspår.

– Det är så många som är fast i sina rutiner men längta efter något annat men få som gör något åt det. Jag längtade efter solen och en ny utmaning och kände att Marbella skulle passa mig. Jag började ”screena” marknaden och insåg att det fanns behov av en svensk mäklare i Marbella som kunde hjälpa chefer och ledare att hitta en bostad på deras villkor, säger Jimmy Widén i podden.

Utan egentlig erfarenhet av mäkleri flyttade Jimmy Widén för snart fyra år sedan till Marbella. Vid starten av hans bolag visste han att han behövde sticka ut och marknadsföra sig smart.

– I grund och botten har min strategi alltid varit att marknadsföra mig på mottagarens villkor. Det betyder att jag försöker kommunicera utifrån min målgrupps perspektiv och vad jag tror kan engagera och skapa värde för dessa i kommunikationen. Det har varit en av nycklarna till hur jag kunde konkurrera och snabbt skapa uppmärksamhet kring mitt varumärke, säger Jimmy Widén i podden.

Lär dig mer om konsten att skola om sig i dagens avsnitt här:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även ”Under 15” där poddar finns:
Acast: ​Under 15
Spotify: ​Under 15
Itunes: ​Under 15 

 

Ämnen i artikeln:

Henric Smolak

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev