måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Loopias vd: ”Vi är en doldis på den svenska techscenen”

Publicerad: 1 augusti 2022, 07:22

Loopia Groups vd Sara Laurell gästar Under 15.

I det 342:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Loopia Groups vd Sara Laurell för att diskutera hostingindustrin samt deras varumärkesresa och uppköp av andra bolag.

Ämnen i artikeln:

Under 15

Loopia är ett av våra tidiga svenska internetbolag som startades redan 1999 och erbjuder webbhotell samt återförsäljning av domännamn. Sedan dess har mycket hänt i det digitala ekosystemet men Sara är fortfarande väldigt optimistisk kring bolagets produkter. 

– Vi är just nu i en tillväxtresa och det har blivit uppenbart att både gamla och nya företag fortfarande behöver ett så kallat hem på internet och en leverantör man kan lita på. Det gör mig stolt att vi är en så stor del av många entreprenörers och företags vardag, säger Sara Laurell i podden. 

Loopia har en hög kännedom i Sverige men har enligt egen utsago blivit mer spretiga mer åren. Kärnaffären är urstark enligt Sara och bara på några år har de köpt upp flera bolag runt om i Europa. 

– Vi är en doldis på den svenska techscenen då det inte är så många som känner till vår kraftiga expansion och satsning. Vi håller just nu på att uppdatera bolagets identitet för att förnya oss i en spännande tid för bolaget, säger Sara i podden. 

Lär dig mer om hosting och bolag som konsoliderar en industri i dagens avsnitt här:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även ”Under 15” här: 

Acast: Under 15 

Spotify: Under 15 

Itunes: Under 15 

”Under 15” är podden för dig som snabbt och effektivt vill hålla dig uppdaterad i vår snabbföränderliga värld. Podden produceras i samarbete med Dagens Media och görs av Henric Smolak, Vd på mediatechbolaget Strossle.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev