söndag26 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Kameos grundare: ”Crowdfunding är här för att stanna”

Publicerad: 8 november 2021, 06:40

Crowdfundingplattformen Kameos grundare, Sebastian Harung, gästar podcasten ”Under 15”.

I det 204:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Kameos grundare Sebastian Harung för att diskutera crowdfunding.

Ämnen i artikeln:

PodcastUnder 15Henric Smolak

Sebastian Harung har en bakgrund inom corporate finance på DNB Markets. Han fick idén att starta crowdfundingplattformen Kameo efter att ha läst en artikel i The Economist.

– Crowdfunding innebär att man kan inkludera alla och möjliggöra investeringar från vem som helst oavsett kön, ålder eller ekonomi. I dag kan bolag som Kameo lösa finansiering för ett fastighetsprojekt som utgörs av tusentals investerare. I vår plattform kan man genom crowdfunding som modell investera i olika fastighetsprojekt som man tror på, säger Sebastian Harung i podden.

Enligt Sebastian Harung är crowdfunding en modell som funnits en längre tid och som definitivt är här för att stanna.

– Det finns flera bolag och plattformar som använder crowdfunding inom olika industrier. Crowdfunding är här för att stanna och demokratiserar möjligheten för vem som helst att investera. Med Kameo gör vi detta för fastighetsindustrin och vi har fått otrolig respons från marknaden, säger han.

Lär dig mer om crowdfunding i dagens avsnitt här:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även ”Under 15” här:

Acast: Under 15
Spotify: Under 15
Itunes: Under 15

”Under 15” är podden för dig som snabbt och effektivt vill hålla dig uppdaterad i vår snabbföränderliga värld. Podden produceras i samarbete med Dagens Media och görs av Henric Smolak, Vd på mediatechbolaget Strossle.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev