onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Josefin Landgård: ”Lägg inte för stor vikt vid affärsidén”

Publicerad: 18 januari 2021, 06:44

Josefin Landgård, medgrundare till Kry och Mantle, gästar ”Under 15”.

I det 161:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Josefin Landgård som är medgrundare till Kry och Mantle som säljer CBD-produkter. Idag diskuterar de hur man bäst arbetar fram och exekverar på en affärsidé.

Ämnen i artikeln:

Henric SmolakUnder 15

Josefin Landgård har varit med på fem entreprenöriella resor och investerat i åtta startups. Hon menar att idén är viktig men att allt för många fokuserar för mycket på affärsidén. 

– Kry var en idé som växte fram med tiden. De tog lång tid för oss att hitta rätt och en hållbar affärsmodell. Man måste hitta en idé man tror på men den kommer förmodligen förändras med tiden. Fokusera mer på att bygga team och att faktiskt göra saker. Det är då man oftast lyckas med sina idéer, säger Josefin Landgård i podden. 

Josefin Landgård säger att man inte behöver ha en affärsidé för att vara med på en framgångsrik entreprenöriell resa. 

– Mantle är min första egna affärsidé. I de andra bolag jag har varit med och startat har det varit en annan entreprenör med en idé. Jag har vågat ansluta mig till dessa team och på så sätt lärt mig otroligt mycket om mina egna styrkor. Våga hoppa på andras idéer tillsammans med människor som du tror att du kompletterar och kan arbeta effektivt med, säger hon i podden. 

Lär dig mer om kärnkraft i dagens avsnitt här:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även ”Under 15” här: 

Acast: Under 15
Spotify: Under 15
Itunes: Under 15 

”Under 15” är podden för dig som snabbt och effektivt vill hålla dig uppdaterad i vår snabbföränderliga värld. Podden produceras i samarbete med Dagens Media och görs av Henric Smolak, kommersiell chef på medietechbolaget Strossle.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev