Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Johan Wadenholt: ”AI kommer att ge dig superkrafter”

Publicerad: 6 april 2021, 05:47

Voxos vd Johan Wadenholt föreställer sig en framtid där man inte behöver bokar in sina egna möten utan har en digital assistent sköter kalendern.

I det 172:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Voxos vd Johan Wadenholt. I dagens avsnitt diskuterar de röstteknologi och dess framtida potential.


Ämnen i artikeln:

Henric Smolak

Har du någonsin funderat över hur digitala assistenter fungerar? Tekniken bakomliggande dessa är Johan Wadenholt en expert på. Han menar att röstteknologin kommer att kunna ge människor superkrafter.

– Redan idag hjälper våra digitala assistenter oss och underlättar våra liv. Nu när ai snabbt utvecklas kommer vi att kunna göra mycket mer. Tänk dig en framtid där du inte bokar in dina egna möten och har en digital assistent som i princip sköter din kalender. Denna framtid är snart här och kommer ge oss superkrafter, säger Johan Wadenholt i podden.

Det är inte bara i våra privatliv röstteknologi kommer att spela roll. Redan idag hjälper Voxo många företag att spela in och analysera kundtjänstsamtal och utvärdera servicenivån.

– Röst är en helt ny datakälla som företag inte har haft tidigare. Tänk dig att kunna få rapporter kring hur positiva eller negativa dina kunder är när de ringer in och hur de blir bemötta av medarbetare. Vi kommer också snart att kunna spela in möten så att man inte behöver minnas eller anteckna allt som sägs, säger Johan Wadenholt i podden.

Lär dig mer om röstteknologi i dagens avsnitt här:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även ”Under 15” här: 

Acast: Under 15
Spotify: Under 15
Itunes: Under 15  

 

Ämnen i artikeln:

Henric Smolak

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev