söndag24 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Jennie Sinclair: ”Vi måste bli bättre på det mänskliga”

Publicerad: 21 augusti 2023, 05:58

I det 297:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av entreprenören och investeraren Jennie Sinclair för att diskutera AI, kommunikation och kreativitet.

Ämnen i artikeln:

Henric SmolakAI

Just nu lanseras AI-teknik som kommer att accelerera hastigheten på arbetsmarknaden på en nivå vi aldrig tidigare skådat. Vi är sent ute men vi kan, enligt entreprenören och investeraren Jennie Sinclair, fortfarande identifiera de förmågor vi behöver lära oss eller utveckla för att klara skiftet.

– Det var först när ChatGPT lanserades som vi började diskutera framtiden med AI och hur vi bör anpassa oss i en framtid där maskiner kommer att lösa problem bättre än oss människor. Vi kan inte fortsätta göra samma saker hela tiden utan vi måste bli bättre på det mänskliga och våra kreativa förmågor, säger Jennie Sinclair i podden.

AI, oavsett hur avancerad den är, saknar än så länge medvetande och förståelse för invecklade saker. I stället för att oroa oss för utvecklingen bör ansträngningar göras för att utveckla det mänskliga medvetandet, menar Jennie Sinclair.

– Vi kommunikatörer och marknadsförare kan redan nu effektivisera våra jobb så otroligt mycket med hjälp av teknik. AI kommer att revolutionera alla våra industrier och vi behöver redan nu en strategi för att utvecklingen framåt ska gå i rätt riktning, säger Jennie Sinclair i podden.

Lär dig mer om AI och kreativitet i dagens avsnitt här:

Lär dig mer om att digitalisera eventindustrin i i dagens avsnitt här:

Spotify: Under 15

Itunes: Under 15

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev