tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Isabella Löwengrip: ”Min entreprenöriella resa har varit en berg och dalbana”

Publicerad: 6 mars 2023, 10:11

”Under 15” gästas av Isabella Löwengrip.

Foto: Under 15

I det 273:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av entreprenören och influencern Isabella Löwengrip för att diskutera framgång, motgång och entreprenörskap.

Ämnen i artikeln:

Under 15Isabella LöwengripNyheter

Isabella Löwengrip började blogga redan år 2004 som 14 år gammal och har sedan dess levt ett offentligt liv. Hennes karriär består bland annat av en framgångsrik influencerkarriär, författarskap och flera startade bolag och investeringar. Efter en viss tumult tid valde Isabella att ta en paus för att komma ikapp med sig själv men är nu redo att bli mer aktiv med sina investeringar igen. 

– De senaste åren har jag fokuserat på mig själv och lärt känna mig själv på ett annat sätt. Jag byggt upp ett privatliv med kompisar och fina relationer i mitt liv vilket hjälper mig att lugna ner mig och att hitta en balans. Mina målsättningar har förändrats och jag känner mig redo för nya investeringar och möjligheter nu, säger Isabella i podden. 

Idag gör Isabella flera olika saker. Hennes sociala medier är fortfarande aktiva och hon driver två podcasts och har nyligen investerat i flera olika bolag via sitt investmentbolag. 

– Jag gillar att investera i företag med produkter som ligger mig nära. Min målgrupp är kvinnor i 30-50 år och jag vill gärna investera i något som berör dem. Jag har ett bra öra mot marknaden och en fingertoppskänsla som många verkar vilja följa. Jag har fått förfrågan av andra att saminvestera med mig och vi får se om det blir något med det i framtiden, säger Isabella i podden. 

Lär dig mer om entreprenörskap med Isabella Löwengrip i dagens avsnitt här: 

Spotify: Under 15 

Itunes: Under 15 

”Under 15” är podden för dig som snabbt och effektivt vill hålla dig uppdaterad i vår snabbföränderliga värld. Podden produceras i samarbete med Dagens Media och görs av Henric Smolak, CCO på mediatechföretaget Azerion.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev