fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Isabel Adrian gästar Under 15: ”Jag är influencers moder”

Publicerad: 1 februari 2021, 06:32

Isabel Adrian gästar Henric Smolak i podden ”Under 15”.

I det 163:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Isabel Adrian. Duon diskutera vägen till offentligheten och hennes entreprenöriella resa.

Ämnen i artikeln:

Henric Smolak

Isabel Adrian tog steget ut i offentligheten när hon deltog i Robinson 2004. Efter det har hon förblivit känd i Sverige vilket Isabel menar varit en erkänd strategi.

– Min mardröm var att bli bortglömd direkt. Jag förstod väldigt snabbt vilket värde mitt kändisskap hade och hur det påverkade mitt personliga varumärke. Jag startade väldigt tidigt en blogg, vlogg, podcasts och blev aktiv i sociala medier för jag ville äga min egen röst. Jag var lite som influencers moder eftersom jag började långt innan yrket ens fanns, säger Isabel Adrian i podden.

Efter tio säsonger i Svenska Hollywoodfruar lämnade Isabel Adrian programmet. Hon hjälpte redan då sin man, världsartisten Steve Angello, med hans skivbolag. Isabel Adrian startade även ett eget produktionsbolag i USA. Efter flytten tillbaka till Sverige ville hon ta med sig sina erfarenheter och kunskap över Atlanten.

– Jag har alltid velat stå på egna ben och bygga min egen karriär. Jag har fått otroliga erfarenheter från att ha jobbat med USA:s största tv-kanaler. Jag vill ta den kunskapen och mina kreativa färdigheter och använda här i Sverige. Det kommer vara mitt fokus under 2021, säger hon i podden.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även ”Under 15” här:
Acast: Under 15
Spotify: Under 15  
Itunes: Under 15 

”Under 15” är podden för dig som snabbt och effektivt vill hålla dig uppdaterad i vår snabbföränderliga värld. Podden produceras i samarbete med Dagens Media och görs av Henric Smolak, kommersiell chef på mediatechbolaget Strossle.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev