söndag2 april

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Hyddas vd: ”Fastighetsbranschen måste digitalisera sig”

Publicerad: 27 februari 2023, 06:43

Martina Skande driver Hydda group som rinvestera i innovativa SaaS-lösningar för att främja en uppkopplad fastighetsbransch.

I det 272:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Hyddas vd Martina Skande för att diskutera proptech och uppkopplade fastigheter.

Ämnen i artikeln:

Henric SmolakNyheter

Hydda group är ett initiativ som startades tryggt för ett år sedan av Biq invest och Vasakronan med visionen om att bygga framtidens digitala samhälle. Teknikbolaget som leds av Martina Skande ska investera i innovativa SaaS-lösningar och främja en uppkopplad fastighetsbransch.

– Vi vill bygga ett proptech powerhouse genom att konsolidera marknaden och bli en plats där man inom fastighetsbranschen kan få hjälp med att digitalisera, innovera och röra sig framåt, säger Martina Skande i podden.

Den smarta staden är ofta något som dyker upp när man talar om proptech och dess framtid. För Martina Skande betyder detta ett skifte till digital infrastruktur och där fysiska tillgångar i staden delas mellan dess invånare.

– Att dela tillgångar med varandra är något jag tycker är särskilt spännande och det kallas ofta ”co-sharing”. Att vi ska kunna dela olika typer av fastigheter, kontorsrum eller få tillgång till en elbilspool via en och samma plattform. Det är en hållbar framtid där vi utnyttjar digitaliseringens styrka för att maximera effektiviteten av städernas faciliteter och infrastruktur, säger Martina Skande i podden.

Lär dig mer om proptech och uppkopplade fastigheter i dagens avsnitt här:

Spotify: Under 15
Itunes:
Under 15 

”Under 15” produceras i samarbete med Dagens Media och görs av Henric Smolak, CCO på medietechföretaget Azerion.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev