söndag26 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Hockeystjärnan Johnny Oduya : ”Jag får kickar av entreprenörslivet”

Publicerad: 24 januari 2022, 06:39

Under 15:s Henric Smolak gästas av den tidigare hockeystjärnan Johnny Oduya.

I det 215:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Johnny Oduya, som vunnit två Stanley Cup-titlar med Chicago Blackhawks och tagit OS-silver med Tre Kronor i Sochi. Idag driver han två bolag: andningsstudion Hale och sportmärket Atunya.

Ämnen i artikeln:

Henric Smolak

Det är lätt hänt att det skapas ett tomrum när man avslutar en lång framgångsrik idrottskarriär. Johnny Oduya har de senaste åren hunnit starta två bolag, som han själv menar han utvecklat med erfarenhet från sin tid som hockeyproffs.

– Andningen styr stora delar av vår kropps funktion och vi kan påverka mycket mer än vad vi tror med hjälp av andningen. Sen tyckte jag att det saknades ett funktionellt träningsmärke för just idrottare. Det känns roligt att kunna använda sig av mina erfarenheter som atlet och ta in dessa i entreprenörslivet, säger Johnny Oduya i podden.

Skillnaden mellan livet som entreprenör och hockeyproffs är stora enligt Johnny Oduya. Men kickarna menar han att han fortfarande kan hitta.

– Bolagen är som mina barn som man lever med hela tiden. Jag får definitivt kickar av att se hur företagen växer och hur kunder uppskattar våra tjänster och produkter. Just nu jobbar jag väldigt mycket eftersom vi är i en sådan fas men det fungerar bra och är otroligt roligt.

Lär dig mer om Johnny Oduya och hans nya liv som entreprenör i dagens avsnitt här:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även ”Under 15” här:

Acast: Under 15
Spotify: Under 15
Itunes: Under 15  

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev