Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Hanaw Rashid råkade ”bombhota” Arlanda med tweet

Publicerad: 8 maj 2019, 06:01

Programledarna Karin Bäcklund och Johanna Snickars gästas av den digitala strategen Hanaw Rashid.

Veckans avsnitt av ”Uppstickarna” gästas av digitala strategen Hanaw Rashid som berättar om resan från utbränd, till krisen efter hennes ”Nu smäller det!”-tweet på Arlandas Twitterkonto, till framgångarna som föreläsare.


Ämnen i artikeln:

UppstickarnaKarin BäcklundJohanna Snickars

Hanaw Rashid är digital strateg på byrån The Amazing Society och föreläser frekvent runtom i Sverige om sociala medier, därtill ett bekant ansikte för många som expert på temat på TV4 Nyhetsmorgon. I avsnittet berättar Hanaw Rashid om uppväxten i Gävle och hur hon efter fyra år som kommunikatör på kommunen fortfarande ”brinner för bocken”.

Hanaw Rashid beskriver sig själv som en ambitiös latmask och menar att det tar mycket energi att stå på scen och föreläsa, och då är minst lika viktigt att ta sig tiden för återhämtning. Hon lever som hon lär och loggar aldrig av sociala medier eftersom hon jobbar med sin passion. När hon en period var sjukskriven för utbrändhet och inte orkade vara social skapade hon ett community på Instagram och berättar hur det var ett stort stöd och hjälp på vägen tillbaka.

I podden berättar Hanaw Rashid även om hur det egentligen gick till när hon skapade en kris på Arlanda genom tweeten ”Nu smäller det!”. 

Dessutom berättar Hanaw Rashid varför dottern i Adams-familjen är hennes förebild, varför hennes motto är ”fake it til you make it”, varför hon aldrig gjort en digital detox och delar sina bästa tips för att bli en duktig föreläsare.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev