Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Föreläsaren Johannes Hansen: ”Dags träna din hjärna för ett nytt år”

Publicerad: 28 december 2020, 08:11

Senaste avsnittet av ”Under 15” gästas av föreläsaren och författaren Johannes Hansen. Tillsammans ska de diskutera mental träning och hur vi med enkla verktyg kan träna oss till ett bättre liv.

Foto: Under 15/Pressbild

I det 158:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av föreläsaren och författaren Johannes Hansen.

Ämnen i artikeln:

Under 15

Tillsammans ska de diskutera mental träning och hur vi med enkla verktyg kan träna oss till ett bättre liv.

Johannes Hansen hade en uppväxt som präglades av panikångest och nedstämdhet och började därför intressera sig för mental träning. Han har sedan dess arbetat för att med enkla medel kunna förmedla denna viktiga kunskap, enligt Henric Smolak. Nu vill han utmana alla till att bli mentalt starkare för att maximera sin potential.

– Det har hänt mycket sedan jag började som 21-åring i Dalarna. Insikten finns hos människor i dag men inte praktiserandet. Det är det vi måste ändra på. Vi alla kan må mycke bättre, maximera vår potential och bli hälsosammare i våra liv om vi bara investerar i vårt egna mentala välmående, säger Johannes Hansen i podden.

2020 har varit ett tufft år för många i och med den rådande pandemin. Johannes menar att det är dags nu att ta tag i våra problem och bli mentalt starkare.

– Det är många som inte mår bra men väldigt få som faktiskt försöker göra något åt det. Vi alla har makten i våra egna händer. Det är tufft att gräva i oss själva men det är nödvändigt ont för att kunna bli just starkare, säger Johannes Hansen.

Lär dig mer om mental hälsa här (två delar):

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Du hittar även Under 15 här:

Acast:

Avsnitt 1

Avsnitt 2 

 

Spotify:

Avsnitt 1 

Avsnitt 2

 

Itunes:

Avsnitt 1

Avsnitt 2 

 

”Under 15” är podden för dig som snabbt och effektivt vill hålla dig uppdaterad i vår snabbföränderliga värld. Podden produceras i samarbete med Dagens Media och görs av Henric Smolak, kommersiell chef på medietechbolaget Strossle.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev