Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Expansionschefen Daniel Eisenberg om att växa globalt

Publicerad: 15 augusti 2022, 06:41

I det 244:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Deels expansionschef Daniel Eisenberg för att diskutera expansion och hur man kan gå från en idé till ett globalt bolag på bara något år.


Ämnen i artikeln:

Henric SmolakToppnyheter eftermiddag

Deels idé bygger på att möjliggöra distansarbete och att ge företag möjlighet att anställa ur en global talangpool när de rekryterar. Företaget startade 2019, strax innan pandemin bröt ut, och har växt i rekordfart. Expansionschefen Daniel Eisenberg menar att företaget lyckat pricka rätt på flera olika makrotrender. 

– Många kräver flexibelt arbete idag och vill också ha möjlighet att kunna flytta till andra länder. Detta i kombination med att det finns en tydlig kompetensbrist för företag har gjort att vår plattform, som möjliggör att anställa medarbetare var som helst enkelt runtom i världen, har kunnat växa så fort. Vår mål i Sverige är att stötta svenska bolag i att växa internationellt, säger han i podden. 

Att växa snabbt till ett globalt bolag med mycket riskkapital och snabba rekryteringar kan innebära svårigheter. Men att växa med lönsamhet och tydliga målsättningar menar Daniel Eisenberg har varit nyckeln till framgång. 

– Vi har faktiskt kommit att bli ett av världens snabbast växande techbolag genom tiderna vilket är otroligt att kunna säga. Men vi växer snabbt men med en kostnadsmedvetenhet och har kunnat gå delvis med vinst. Det är en väldigt spännande resa vi är mitt uppe i, säger han i podden. 

Lär dig mer om scaleups i dagens avsnitt här: 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även ”Under 15” här: 

Acast: Under 15
Spotify: Under 15
Itunes: Under 15

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev