Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Daniela Rathana: ”Allt började med ett fan-mejl till Oskar Linnros”

Publicerad: 21 december 2020, 06:50

I det 157:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av artisten Daniela Rathana för att diskutera hur det är att slå igenom som artist under en pandemi.

Ämnen i artikeln:

Henric Smolak

Daniela Rathana har körat för bland annat Zara Larsson, Kent och Oskar Linnros. Men det är först det senaste året hon har tagit steget fram på scenen och satsat på sin egen solokarriär. En karriär som tog fart precis när pandemin slog till.

– Klart att det suger men människor dör så jag har inte rätt att klaga. Jag försöker ta vara på denna tid och jobbar på mitt album som kommer bli så otroligt bra. Alla är hemma och tillgängliga och jag är inte lika distraherad av fest och annat. Det är klart jag skulle vilja stå på scen och lära känna min publik men det kommer, säger Daniela Rathana i podden.

Danielas intresse för musik har alltid funnits där och på gymnasiet skickade hon ett fan-mejl till Oskar Linnros som kom att betyda mycket.

– Jag bara skrev hur mycket jag uppskattade honom och att jag också ville satsa på musik. Jag blev chockad när han svara med massa tips och råd. Efter att jag gått en kurs med honom via Spotify så blev vi bra vänner och jag fick möjligheten att köra för honom. Sen började vi skriva musik ihop, säger Daniela Rathana i podden.

Lär dig mer om Daniela och hur det är att slå igenom som artist i dagens avsnitt här:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även ”Under 15” här: 

Acast: Under 15
Spotify: Under 15
Itunes: Under 15  

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev