måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Croisettes grundare: ”Fastigheter är ingen dum investering i skakiga tider”

Publicerad: 7 juni 2022, 05:50

Henric Smolak gästas av Croisettes grundare Per Svensson.

I det 334:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Croisettes grundare och vd Per Svensson. Ämnet som diskuteras är fastighetsbranschen.

Ämnen i artikeln:

Henric Smolak

Med ung personal och ett annorlunda sätt att tänka på har Malmöbolaget Croisette skakat om fastighetsbranschen. På fem år har bolaget blivit rikstäckande och vuxit snabbt med siktet på internationell expansion. 

– Affärerna har i flera år bara kommit till rådgivarna utan att de har behövt anstränga sig särskilt mycket. Det har gjort branschen mätt och då finns det utrymme för en ny aktör som oss med en strategi som är att vara proaktiva, kundvänliga och framför allt flexibla, säger Per Svensson i podden. 

Börsen är just nu orolig och många väljer att sälja och placera om sina besparingar. Enligt Per Svensson bör kommersiella fastigheter vara en bra affär även i skakiga tider. 

– Människor behöver alltid platser att bo på och det byggs för lite i våra städer, som också har en ökande befolkning och urbanisering. Historiskt sett har det visat sig väldigt lönsamt att investera i fastigheter även i skakiga tider. Men man bör förstås vara vaksam i vilka projekt man investerar i. 

Lär dig mer om fastighetsbranschen här:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

 Du hittar även ”Under 15” här:

Acast: Under 15
Spotify: Under 15
Itunes: Under 15  

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev