tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Creedcast vd: ”Inte den med bäst utbildning som alltid utför det bästa arbetet”

Publicerad: 4 januari 2021, 06:39

I veckans avsnitt av podcasten ”Under 15” gästas programledaren Henric Smolak av Creedcasts vd My-Louise Nilback.

I det 159:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Creedcasts vd My-Louise Nilback för att diskutera hur vi bäst kan skapa egna möjligheter och arbeta oss till en framgångsrik karriär.

Ämnen i artikeln:

Henric Smolak

My-Louise Nilback flyttade från Göteborg till Stockholm utan varken större erfarenheter eller nätverk. Hon valde att inte påbörja en utbildning men hade som mål att skapa egna erfarenheter där hon kunde lära sig.

– Jag visste att jag satt på mycket kompetens som många bolag saknade. Jag har alltid varit nyfiken, modig och har arbetat hårt. Bara genom att gå fram till Daniel Redgert spontant på stan och bjuda in till en kaffe resulterade i min anställning hos Margaux Dietz, säger My-Louise Nilback i podden.

Enligt My-Louise Nilback fokuserar alldeles för många på vilka kriterier som behövs. Hon anser att vi måste våga tro på oss själva mer.

– Det är inte den med bäst utbildning som alltid utför det bästa arbetet. Det kanske ser bäst ut på ett CV och då fungerar det inte att söka tjänster på samma sätt som alla andra. Fokusera på det värde du kan skapa för den arbetsgivaren du vill nå ut till. Våga kontakta dem och ta en kaffe, säger My-Louise Nilback i podden.

Lär dig mer om hur du kan skapa möjligheter för din karriär i dagens avsnitt här.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även ”Under 15” här: 

Acast: Under 15
Spotify: Under 15
Itunes: Under 15 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev